Oy C.E. Lindgren AB

Vuonna 1881 perustetulla Oy C.E. Lindgren AB:lla on pitkät perinteet maalaustyövälineiden valmistuksessa. Porvoon historiallisessa kaupungissa toimivan perheyrityksen toimialaan kuuluvat maalaus- ja rakennustyövälineiden ohella myös vaativaan teolliseen käyttöön soveltuvat erikoisharjat ja Everslide-muovimäkituotteet.

Me Lindgrenillä panostamme korkeaan laatuun, henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja ripeisiin toimitusaikoihin. Olemme innovatiivinen ja nopeasti kehittyvä yritys ja samalla luotettava kumppani pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Omat työvälinetuotemerkkimme ovat siveltimiin ja muihin maalaustyövälineisiin erikoistunut CEL, ja rakennustyövälineisiin erikoistunut E. Vuorio. Edustamme Suomessa myös maalaustyövälinevalmistaja Anza AB:ta.

Lue lisää: celindgren.fi

CEL-tuoteperhe

CEL-tuotteet ovat C.E. Lindgrenin maalaustyövälinevalmistuksen kivijalka. Siveltimiä on valmistettu Porvoon tehtaalla yrityksen alkupäivistä asti: valmistuksen alkuaikoina kaikki siveltimet sidottiin käsin, mikä varmisti erittäin korkean laadun ja pitkän käyttöiän.

CEL-tuotemerkin tuotteet ovat erittäin pidettyjä, luotettuja ja laadukkaita, ja vastaavat vaativimpienkin ammattimaalareiden tarpeisiin. Löydät tuotteemme lähes kaikista rautakaupoista ympäri maan: jälleenmyyjämme auttavat mielellään maalauskohteeseesi sopivan tuotteen valinnassa!