Oy C.E. Lindgren AB

År 1881 grundad Oy C.E. Lindgren AB är ett familjeföretag med långa traditioner i tillverkning av måleriverktyg. Vi har vårt säte i den historiska staden Borgå, och till våra verksamhetsområden hör, tillsammans med måleri- och byggverktyg, specialborstar skräddarsydda för krävande industriella applikationer och Everslide-plastbeläggningsprodukter.

Vi på Lindgren fokuserar framför allt på att alltid kunna erbjuda kunden hög kvalitet, personlig kundservice och snabba leveranstider. Vi är ett innovativt företag som utvecklas konstant, och samtidigt är vi en pålitlig partner för långvarigt samarbete.

Till våra egna verktygsvarumärken hör CEL, som är känt för sina penslar och andra måleriverktyg, och E. Vuorio som tillverkar och distribuerar byggnadsverktyg. Vi representerar även måleriverktygsproducenten Anza AB på den finska marknaden.

Läs mera: celindgren.fi

CEL-produktfamilj

CEL-produkter formar grunden för C.E. Lindgrens måleriverktygtillverkning. Penslar har tillverkats i Borgå sedan bolagets start: under de tidiga tillverkningsdagarna var alla penslar manuellt bundna, vilket garanterade mycket hög kvalitet och lång livslängd.

CEL-varumärkesprodukter är högt ansedda, pålitliga och av hög kvalitet, och tillgodoser behoven även hos de mest krävande professionella målarna. Våra produkter går att hitta i så gott som alla järnaffärer runt om i Finland: våra återförsäljare hjälper gärna med att välja rätt produkt för ditt behov!